Main » 2014 » January » 10 » Menia sa časy alebo ľudia? :)
9:49 PM
Menia sa časy alebo ľudia? :)
Padol mi dnes zrak na fotografie kandidátov na nášho nového prezidenta, zvlášť na fotografiu jedného z nich, toho s jamkou na brade..V tej chvíli som si predstavila chodbu popradského gymnázia na prelome 70. a 80. rokov minulého storočia..
Čo keby som sa tam teraz vrátila..do doby mojich gymnaziálnych štúdií?.. - s výzorom šestnásťročnej študentky, no s terajším rozumom a spomienkami na tých vyše tridsať rokov, ktoré odvtedy ubehli..
Stála by som tam v hlúčiku spolužiakov, a keď by okolo prechádzal štíhly krásavec z vyššieho ročníka, len tak mimochodom by som prehlásila - 'Viete, že Andrej bude o takých 30 rokov kandidovať na prezidenta?'..
Spolužiaci by si najprv pomysleli, že som sa zbláznila, potom by mrkli na fotografiu súdruha v okuliaroch, ktorá kraľovala každej triede, - súdruha, ktorý vládol vtedajšiemu Československu - a nakoniec by sa isto-iste pustili do smiechu. Neviem, či by sa tam vtedy našiel človek, ktorý by môjmu prehláseniu bol ochotný uveriť..Bol by vtedy uveril niečomu takému samotný Andrej?
..:)

Views: 289 | Added by: justonedot | Tags: slová | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
.
o sebe nehovorím
len píšem
medzi riadkami
blog.sme.sk
mantras