Main » 2012 » October » 3 » ranník [1]
8:45 AM
ranník [1]
Nelo dnes ráno našiel v tráve ježka. Stočený do kĺbka  sedel schúlený neďaleko vchodu do nášho domu. Pripomenulo mi to, že aj ja sa v poslednej dobe tak trochu začínam podobať na ježka vystrkujúceho pichliače pri každom náznaku ohrozenia. V detstve som na jeseň vyrábala ježkov z gaštankov a špáradiel. Musím sa opäť prejsť popod gaštany, zdvihnúť zo zeme zopár čerstvo vylúpnutých gaštankov a vyrobiť si znovu 'svojho ježka'.
Dnešné ráno bolo už pravé jesenné, chladné, vlhké, s kvapkami včerajšieho dažďa v tráve, s blatom na topánkach a srieňom na sklách áut. Po piatkovom splne sa mesiac podobal už skôr na zlatý zemiak ako na samého seba.
V noci sa mi snívalo, že jeden z mojich nesmierne zaneprázdnených šéfov vo svojom voľnom čase  ešte aj hráva v epizódach dobrodružného televízneho seriálu, v akomsi hybride Aliasu a Indiana Jones. Musím sa usmievať, keď si pomyslím, že takéto niečo spadlo do môjho sna. Ešte som v tom sne vracala neprečítané knihy do knižnice. Naozaj, knihy teraz nečítam, dokonca nepočúvam ani hudbu, nepozerám filmy. Písmená a tóny, osudy a zápletky idú akosi mimo mňa. Nechce sa im dotknúť sa ma, ani mne sa ich nežiada.


Hedgehog Totem


Defense

Hedgehog reminds you to take the time to enjoy life, no matter what is happening otherwise. It also is the symbol of the Wisdom of the Female Elder, with close ties to Mother Earth; therefore, planting and gardening is very beneficial to you. Hedgehog has a deep connection to the female Goddess energy and allows those who have its totem to connect to that energy. People with a Hedgehog totem often understand weather patterns - they know when it will rain. Hedgehog also teaches how to be on the defense and how to protect yourself. It shows how to protect the soft inside - your inner self. Hedgehog shows how to be gentle, yet protective at the same time. How to build defenses and protective barriers that discourage negative people.

Hedgehog teaches defense mechanisms against negativity along with showing how to enjoy life and to walk the earth with a sense of lightness and a sense of wonder. Hedgehog shows when to act with tenacity and strength to get things accomplished. He can aid in balancing emotions with actions while lending wisdom when to work and play. Are you taking opportunities that could make you happy? Are you letting people bring you down? Hedgehog can show you to be confident and move with strength.


Views: 655 | Added by: justonedot | Tags: slová, ranník | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
.
o sebe nehovorím
len píšem
medzi riadkami
blog.sme.sk
mantras